Video fra avhør frigitt i drapssaken:

Drapskona forsøkte å sette politiet på villspor

Nylig frigitte avhør viser at Jordan Graham prøvde å lure politiet med falske eposter. Til slutt innrømmet hun å ha dyttet mannen utfor et stup.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sagaen om Jordan Graham og mannen Cody ser ut til å snart få sin slutt. I retten i Montana forrige uke sa hun seg skyldig i uaktsomt drap, mot at tiltalen for overlagt drap og for falsk forklaring droppes.

Bakgrunn: Tok livet av mannen åtte dager etter bryllupet

Før det skjedde fikk juryen se aldri før utgitte videoopptak fra avhørene der Jordan forsøker å gi politiet villspor i drapssaken.

Se video fra avhørene øverst i artikkelen.

Det var i juni, åtte dager etter at de ble gift, at Jordan Graham dyttet mannen utfor et stup i en nasjonalpark i Montana, etter en krangel. I tiden etter drapet løy hun til politiet og sa at mannen hadde stukket av på en guttetur.

Se også: Drapskona: - Ja, jeg dyttet han utfor stupet

Men politiet fant til slutt liket av mannen og den 22 år gamle kona måtte legge kortene på bordet. Hun hevder at de kranglet og at hun dyttet han i selvforsvar. Rettsaken i Montana ble avsluttet etter bare fire dager, siden hun inngikk en avtale med aktor.

Se også: Sjokkerende bevis mot drapskona

Graham var opprinnelig tiltalt for overlagt drap, uaktsomt drap og for å ha avgitt falsk forklaring til politiet. Nå er hun altså bare tiltalt for uaktsomt drap. Hun kan nå vente seg livstid i fengsel.

Personvernpolicy