Wiggo fridde på scenen under Valen-show

- Pulsen hennes gikk i 200, sier Wiggo Haukebøe til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristian Valens show i Harstad lørdag fikk en ekstra brodd da artisten mot slutten av showet ba Wiggo Haukebøe komme på scenen for å lese opp et dikt til kjæresten Liz Storeng, som satt i salen.

- Mot slutten av showet unnskyldte jeg meg med at jeg måtte på do slik at jeg kunne gå backstage. Hun ble litt bekymret da jeg hadde vært borte i nesten 15 minutter, humrer Haukebøe til ABC Nyheter.

Se det spesielle frieriet i videoen øverst i artikkelen.

Sendte mail til Valen

Paret har vært sammen i over fire år og Wiggo hadde planlagt frieriet en god stund, og hadde hatt en lengre epost-korrespondanse med Kristian Valen i forkant av showet.

– Jeg hadde først planer om å være litt artig, kanskje komme ut som en egen figur. Men jeg skjønte fort at det ikke hadde noe hensikt i å prøve og være verdens morsomste mann mens jeg fridde, samtidig som jeg sto ved siden av Valen, som jeg mener er en verdens artigste. Det kunne fort blitt en nedtur. Derfor valgte jeg å gjøre det 100 prosent ærlig, sier Haukebøe til Harstad Tidende, som først omtalte frieriet.

Se også: Innestengt gruvearbeider fridde fra dypet

– Pulsen i 200

Det hele ble filmet av en kamerat av paret, som så la videoen ut på YouTube. Til ABC Nyheter sier Wiggo at den kommende kona skjønte lite da han dukket opp på scenen.

– Hun sier at da jeg dukket opp på scenen gikk pulsen hennes opp i 200. Jeg tror det gikk hundrevis av tanker gjennom hodet hennes, sier han. Selv var han bemerkelsesverdig rolig.

Se også: Fikk ja på frossent frieri

Han leste opp et selvlaget dikt, der han fridde til kjæresten.

– Det er nok verdens værste dikt, men jeg sto der og måtte komme raskt til poenget, sier han.

Takket på Facebook

Etter stuntet har Wiggo fått en overveldende respons, som førte til at han la ut en lengre kommentar på Facebook for å takke.

- Jeg har kun fått én negativ kommentar, og det var en som mente jeg la lista vel høyt for andre som i fremtiden var ute i samme ærend, skriver han og lover bryllup på verandaen 30(!). februar.

Se også: Kunne du sagt nei til dette?

Også Valen la ut en melding om frieriet på sin Facebook-side.

– Tusen takk for at du turte Wiggo, og tusen takk til Harstad! Scenemessig er dette noe av det største jeg har opplevd, skriver artisten.

Det har blitt stadig vanligere å finne utradisjonelle måter å fri på. Denne videoen der Hunden Ramona «frir» til president Obamas hund er nok noe av det mer snålere i den kategorien:

Personvernpolicy