Beruset mann ilagt 40.000 i bøter på ett år

En beruset mann som fikk bot for å ha laget kvalm i en gatekjøkkenkø i Haugesund natt til lørdag, har på ett år samlet opp bøter på 40.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka var 1.40 da politiet ble varslet om den berusede mannen. Han ble forsøkt bortvist av en politipatrulje, men siden han ikke gjorde som politiet formante, ble han arrestert og kan vente seg en bot. Den er ikke hans første.

– Han dimitteres søndag morgen etter å ha blitt presentert et forelegg for å nekte å fjerne seg fra Haugesund sentrum. Mannen er en gjenganger med hensyn til ordensforstyrrelser i beruset tilstand. På ett drøyt år er mannen bøtelagt fem ganger, og har vedtatt bøter på totalt 40.000 kroner, opplyser operasjonsleder Oddvar Olsen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Personvernpolicy