Demokrater har startet Hillary-kronerulling

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og det før senatoren i det hele tatt har sagt at hun vil stille til valg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Plakatene og klistremerkene er allerede trykket: «I’m ready for Hillary». Det er fortsatt lenge til nestepresidentvalg, men det virker som enkelte allerede har startet på valgkampen. Flere demokrater er ikke i tvil. De vil ha tidligere førstedame, Hillary Clinton tilbake i Det hvite hus.

Se video øverst i artikkelen.

Nå reiser de fra delstat til delstat for å starte kronerulling til valgkampen i 2016. At Clinton ikke engang har meldt sitt kandidatur til valget, legger ingen demper på valgkampviljen.

Se også: Hillary Clinton er favoritt til presidentvalget - i 2016

Frem til nå har de rukket å samle inn rundt en million dollar, omtrent 6,5 million norske kroner til den eventuelt kommende valgkampen. Donasjonen er fordelt på drøyt 25.000 personer.

Clinton tapte nomineringskampen mot Barack Obama i 2008 og etter at han vant valget ble hun utenriksminister. En stilling hun hadde til februar i år, da hun valgte å overlate stillingen til John Kerry.

Se også: Hillary overrasket av halvnaken mann

Clinton har aldri offentlig sagt at hun ønsker å stille til valget i 2016, men hun har heller aldri gjort noe for å dempe ryktene om hennes kandidatur.