Demokrater har startet Hillary-kronerulling

Og det før senatoren i det hele tatt har sagt at hun vil stille til valg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Plakatene og klistremerkene er allerede trykket: «I’m ready for Hillary». Det er fortsatt lenge til nestepresidentvalg, men det virker som enkelte allerede har startet på valgkampen. Flere demokrater er ikke i tvil. De vil ha tidligere førstedame, Hillary Clinton tilbake i Det hvite hus.

Se video øverst i artikkelen.

Nå reiser de fra delstat til delstat for å starte kronerulling til valgkampen i 2016. At Clinton ikke engang har meldt sitt kandidatur til valget, legger ingen demper på valgkampviljen.

Se også: Hillary Clinton er favoritt til presidentvalget - i 2016

Frem til nå har de rukket å samle inn rundt en million dollar, omtrent 6,5 million norske kroner til den eventuelt kommende valgkampen. Donasjonen er fordelt på drøyt 25.000 personer.

Clinton tapte nomineringskampen mot Barack Obama i 2008 og etter at han vant valget ble hun utenriksminister. En stilling hun hadde til februar i år, da hun valgte å overlate stillingen til John Kerry.

Se også: Hillary overrasket av halvnaken mann

Clinton har aldri offentlig sagt at hun ønsker å stille til valget i 2016, men hun har heller aldri gjort noe for å dempe ryktene om hennes kandidatur.

Personvernpolicy