Hagl jaget spillerne av banen

Snø og hagl dekket banen og tvang spillerne i garderoben i første omgang mellom Galatasaray og Juventus tirsdag. (Foto: Osman Orsal, Reuters / NTB scanpix)

Et kraftig haglvær jaget spillerne av banen under mesterligakampen mellom Galatasaray og Juventus i Istanbul tirsdag.

Banen i Istanbul ble på kort tid dekket av snø og hagl, og dommer Pedro Proença avbrøt spillet på stillingen 0-0 etter 32 minutter. Banemannskapene prøvde å sørge for at linjene var synlige.

Etter en halv time ble det bestemt at kampen ikke kunne spilles ferdig tirsdag. Det er ikke bestemt når kampen skal spilles.

Galatasaray må vinne kampen for å gå videre i mesterligaen, mens Juventus greier seg med uavgjort. Real Madrid er allerede vinner av gruppen.