Kvinne slått i hodet med balltre i Haugesund

En kvinne i 40-årene ble slått i hodet med det som trolig var et balltre i Haugesund natt til tirsdag. Kvinnen er ikke livstruende skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Haugesund fikk melding om volden i en privat bolig i Haugesund sentrum like før klokka 1 natt til tirsdag.

– Vi vet at mistenkte oppsøkte kvinnen og slo henne én eller flere ganger i hodet, men hun er mest sannsynlig ikke livstruende skadd. Vi er blitt fortalt at et balltre har vært inne i bildet, men vet ikke helt sikkert om mistenkte brukte et balltre, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Kvinnen som er i 40-årene, ble kjørt til sykehus for behandling av hodeskader.

Friberg forteller at en mann i 50-årene som er mistenkt for ugjerningen, ble pågrepet i nærheten av Haugesund sentrum om lag en time etter at hendelsen ble meldt inn til politiet.

– Både offeret og den mistenkte gjerningsmannen kjenner hverandre. En voksen person var til stede i boligen og var vitne til volden. Foreløpig kan vi ikke si noe om motivet, men jeg kan avkrefte at det er snakk om sjalusi, sier operasjonslederen.

Tirsdag morgen hadde politiet ennå ikke fått noen ordentlig forklaring av kvinnen. Politiet har tatt prøver av de involverte, og kan ikke utelukke at det har vært rus inne i bildet.

Personvernpolicy