Meny

Mann omkom i frontkollisjon ved Hallingporten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i slutten av 20-årene omkom i en kollisjon mellom et vogntog og en kassebil ved Hallingporten nord for Gulsvik i Buskerud mandag ettermiddag.

Vogntoget og bilen mannen kjørte, en Volkswagen Transporter, kolliderte på riksvei 7 ved tunnelen.

Føreren av varebilen omkom på stedet og trailersjåføren, en jevnaldrende mann, ble tatt hånd om av redningsmannskapene som kom til stedet. Det var ingen passasjerer i de to kjøretøyene.

– Den norske traileren kom nordfra. Varebilen kom i møte ut av tunnelen og kjørte nesten midt i veien. Trailersjåføren gjorde det han skulle og forsøkte å svinge ut til siden. Ulykkeskommisjonen er varslet om frontkollisjonen, sier operasjonsleder Espen Sola i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet fikk den første meldingen om ulykken klokka 12.21 og varslet alle redningsetater. Den gamle veien ble brøytet mens redningsarbeidet pågikk slik at trafikken kunne dirigeres manuelt forbi ulykkesstedet.

Riksvei 7 ble åpnet for normal trafikk cirka klokka 16.15.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus