Meny

Kran brakk – konteiner falt over biler

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer ble sittende fastklemt i sine biler da en søppelkonteiner falt ned fra stor høyde i Bergen sentrum mandag formiddag.

Konteineren falt ned på de to bilene da kranen som skulle løfte den ned fra et tak, brakk under løftet, skriver Bergensavisen.

Ulykken skjedde i Valkendorfsgate like ved Torgallmenningen, og konteineren traff to biler som passerte det fem etasjers høye huset som den skulle løftes ned fra.

Se video fra stedet øverst i artikkelen

– Førerne i begge bilene satt fastklemt etter ulykken. Den ene er uskadd, mens den andre er skadd og sendt til Haukeland universitetssjukehus. Av helsepersonellet på stedet ble det opplyst at vedkommende er hardt skadd, men ikke kritisk, men dette er ennå ikke verifisert av sykehuset, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Begge førerne ble frigjort fra bilene etter kort tid. Begge bilene sto parkert i gaten da konteineren falt ned på dem. Føreren av lastebilen med mobilkranen tas også hånd om av helsepersonell ettersom han framsto som lettere sjokkskadd etter ulykken.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 11.35.
Flere biler ble knust da en kranbil mistet ned en konteiner i Valkendorfsgaten i Bergen mandag formiddag. (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus