Meny

Politiet kobler forlatt bil til to døde personer i Sarpsborg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen og kvinnen som ble funnet døde i skogen utenfor Sarpsborg lørdag, knyttes til en forlatt bil funnet i nærheten tre uker tidligere.

Politiet ble varslet om funnet av bilen 22. november og undersøkte bilen like etterpå, ifølge NRK.

– Vi fant spor i bilen etter mannen og kvinnen som nå er funnet omkommet. Vi tok bilen inn, men søkte ikke etter personer med hund i området, sier politiadvokat John Skarpeid.

Les også: To funnet døde i skogen i Sarpsborg

Meldt savnet

Kort tid etter bilfunnet ble mannen meldt savnet av sin mor da hun ikke fikk kontakt med sønnen på bursdagen hans. Heller ikke da skal politiet ha gjort noen videre undersøkelser i forbindelse med sporene etter mannen. Kvinnen ble så meldt savnet noen dager etter dette.

Skarpeid kan ikke forklare hvorfor ikke politiet har koblet den forlatte bilen og forsvinningene. Han forteller imidlertid at politiet undersøkte om bilen kunne hatt noe å gjøre med et innbrudd i en gullsmedforretning natt til 22. november.

Funnet av turgåer

Politiet regner med å få den foreløpige obduksjonsrapporten av de avdøde mandag. De døde ble funnet av en turgåer lørdag. Omstendighetene på stedet gjør at politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall, men politiet understreker samtidig at det ikke finnes holdepunkter for at noe straffbart har skjedd.

Politiet vet ikke hvor lenge de to har ligget døde i skogen. Ifølge VG er begge personene straffedømt flere ganger, og har vært del av et rusmiljø i Halden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus