Politiet regner med å avhøre flere etter dødsfall i Tønsberg

Politiet regner med å kalle inn flere vitner til avhør etter at en kvinne ble funnet død i Tønsberg. Dødsfallet betegnes fortsatt som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avhørt flere vitner, og flere vil sannsynligvis bli innkalt til avhør som følge av innkomne tips.

– Vi kan fortsatt ikke utelukke at det har skjedd en straffbar handling med kvinnen. Vi regner dødsfallet som mistenkelig fram til den foreløpig obduksjonsrapporten gir mer klarhet i saken, sier politiadvokat Annichen Rasch til NTB.

Obduksjonsrapporten er ventet i løpet av mandag eller tidlig tirsdag. Beslutningen om å obdusere kvinnen ble tatt lørdag kveld.

Les også: Politiet etterforsker dødsfall i Tønsberg

Det var lørdag at politiet ble varslet om en død kvinne i en leilighet på Træleborg i Tønsberg. Kvinnen, som var i begynnelsen av 50-årene, var da på besøk hos sin venn som bodde rett ved siden av henne. To andre personer var i leiligheten og ble tatt med til avhør. De to fikk status som vitner og ble etter avhør lørdag kveld løslatt.

Politiet opplyser at hun ikke var en kjenning av dem. Kvinnen bodde alene. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus