Meny

To funnet døde i skogen i Sarpsborg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En turgåer fant en død person i skogen i Sarpsborg lørdag formiddag. Like ved fant politiet nok et lik, men de har ingen holdepunkter for at noe straffbart har skjedd.

Det er funn på stedet som gjør at politiet har en klar formening om at det ikke ligger noe straffbart bak funnet av den døde mannen og kvinnen.

Mannen, i 20-årene, og kvinnen, i 40-årene, ble funnet i et skogsområde. Politiadvokat John Skarpeid sier til NTB at de ble funnet i et turområde, og at funn på stedet gjør at politiet har en tanke om hvem de to er.

Skarpeid ville imidlertid ikke si noe mer om funnene på stedet, eller om de to er kjent av politiet fra før. Ifølge VG er begge personene straffedømt flere ganger, og del av et rusmiljø i Halden.

Avisa skriver at venner har lett etter de to de siste dagene før funnet. Kvinnens ektemann skal ha satt inn penger på kontoen hennes jevnlig, og meldt henne savnet da det de siste ukene ikke lenger ble gjort uttak fra kontoen.

Funn på stedet

Funn på stedet gjør at politiet mener de ikke har noen holdepunkter for at noe kriminelt har skjedd.

– Men vi holder selvsagt alle muligheter oppe og etterforsker saken videre, sier Skarpeid til NTB.

Mannen som ble funnet var i slutten av 20-årene, mens kvinnen var i begynnelsen av 40-årene.

– De ble funnet i et turområde ikke så langt fra Sarpsborg sentrum. Vurderingen av det vi har funnet ut så langt, gjør at vi mener det ikke er holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart, sier Skarpeid.

Svar mandag

Trolig vil ikke politiet få flere svar i saken før mandag.

– Vi har kriminalteknikere på funnstedet som nå er i gang med å sikre eventuelle spor. Samtidig er vi i gang med å avhøre vitner. Vi arbeider også med å varsle pårørende, sier politiadvokat Skarpe.

Politiet vet ikke hvor lenge de to har ligget døde i skogen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus