Meny

Mann siktet for drapsforsøk på kollega på julebord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 30 år gammel mann fra Buskerud er siktet for drapsforsøk etter at en annen mann ble stukket med saks i ryggen på et julebord på Hurdalssjøen hotell natt til lørdag.

– Jeg har siktet ham for drapsforsøk, vold mot politiet og legemsfornærmelse, sier politiadvokat Peter Ristan i Romerike politidistrikt til NTB.

Politiet rykket ut til hotellet klokka 3 natt til lørdag.

Les også: Mann stukket med saks på julebord

Mannen som var blitt stukket i ryggen ble brakt til Akershus universitetssykehus. Han er skadd, men ikke kritisk eller livstruende, ifølge politiet.

Den siktede mannen satt lørdag ettermiddag i avhør hos politiet. Politiet vil ikke gå ut med bakgrunnen for den alvorlige siktelsen på drapsforsøk, men sier at det skyldes omstendigheter rundt hendelsen.

Det var fem forskjellige julebord på Hurdalsjøen hotell fredag kveld.

– Vi har en noenlunde oversikt over hva som har skjedd. Vi jobber med å få oversikt over vitner, sier Ristan.

Ifølge politiet skal andre personer ha vært vitne til selve hendelsen.

Hotelldirektør Håkon Asmundvaag sier til Romerikes Blad at episoden skjedde på et fellesområde på hotellet, men at mange av gjestene hadde lagt seg på det tidspunktet.

– For oss er dette en katastrofe. Vi driver i en hyggebransje, og så skjer noe slikt som dette. Vi hadde 200 gjester, og hotellet var helt fullt med julebordsgjester fra fem forskjellige firmaer, sier Asmundvaag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus