Fylkeslag kritiserer Sp-ledelsen for valgkampinnsatsen

Partilederne Jens Stoltenberg (Ap) og Liv Signe Navarsete (Sp) i partilederdebatt på TV2 før valget. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Partilederne Jens Stoltenberg (Ap) og Liv Signe Navarsete (Sp) i partilederdebatt på TV2 før valget. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Flere fylkeslag i Senterpartiet kritiserer partiledelsen for å ha gjort en dårlig figur i TV-debattene i valgkampen, ifølge partiets egengransking, som VG har fått tilgang til deler av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En intern evalueringsrapport om Senterpartiets innsats i siste valgkamp er i sluttfasen. Det er ventet at den ferdigstilles før jul, skriver VG, som har fått tilgang til noen av innspillene som har kommet fra lokallag, fylkeslag og sentrale politikere.

– Vi fremsto ikke tydelige nok og ble rett og slett uinteressante for mediene. I TV-debattene virket vi dårlig forberedt, og særlig partileder Liv Signe Navarsete fremsto som nervøs og usikker, og gjorde dermed en dårlig figur, skriver ett av fylkeslagene i sitt innspill.

Liv Signe Navarsete svarer at hun ikke vil gi utdypende kommentarer til en rapport som VG har plukket opp bruddstykker av. Hun vil avvente til hele rapporten foreligger.

– Konklusjonene til evalueringsutvalget blir viktige, og de skal vi diskutere grundig i partiet, sier Navarsete.

Les også: Sandra Borch gjorde det dårligere enn Navarsete

Ett fylkeslag påpeker at årets valgkamp ble vanskelig for flere partier.

Andre fylkeslag skryter av Navarsetes innsats.

Ni personer sitter i utvalget som evaluerer Senterpartiets innsats. Utvalget ledes av Dovre-ordfører Bengt Fasteraune.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus