Busser blåste av veien – tre skadd

Tre personer ble lettere skadd da en flybuss blåste av veien ved Vigra utenfor Ålesund fredag morgen. Ved Godøy slapp en sjåfør fra det med skrekken ta været tok bussen hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjåføren på Godøy var alene i bussen da vinden tok tak i den. Bussen ligger så den sperrer veien, opplyser operasjonsleder Trygve Ødegård i Sunnmøre politidistrikt.

Begge utforkjøringene skjedde ved 6-tiden fredag morgen. Litt senere sperret politiet trafikken ut til Giske og stengte Godøytunnelen. Ødegård melder om orkan i kastene på øyene Godøy, Giske, Valderøy og Vigra.'

Les også: Uværet roer seg, men folk bes være forsiktig på vei til jobb og skole

I Stavanger sentrum ble det åpnet for trafikk igjen sent torsdag kveld etter å ha vært stengt siden torsdag ettermiddag på grunn av stormen.

Folk i byen bes følge med på Stavanger kommunes nettsider for oppdatert informasjon.

– Fredagen vil gå med til opprydning og å få oversikt over eventuelle skader som ennå ikke er meldt inn, sier Trygve Petter Nilsen i Park og vei.

Siden klokken 10 torsdag formiddag er det kommet inn 37 meldinger om veltede trær på kommunens digitale feilmeldingstjeneste VOF. Også på telefon har folk meldt om trær, løse gjerder, bygningsdeler og annet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus