Nye pågripelser etter Manglerud-drapet

En 52 år gammel mann døde etter å ha blitt funnet livløs på Manglerud i Oslo i slutten av september i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
En 52 år gammel mann døde etter å ha blitt funnet livløs på Manglerud i Oslo i slutten av september i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

En fjerde mann er pågrepet for drapet på en mann på Manglerud i Oslo i september. En kvinne er siktet for falsk forklaring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo politidistrikt har i dag siktet en fjerde mann for drap, eller medvirkning til drapet på 52 år gamle Mohammad Arshad natt til lørdag 28. september på Manglerud i Oslo.

Les også: Manglerud-siktet utlevert til Norge

En 27 år gammel mann ble i morges pågrepet på bopel i Oslo. Han tilhører den samme omgangskretsen som de øvrige siktede i saken.

I tillegg har politiet i dag siktet og pågrepet en 40 år gammel kvinne fra Bærum for falsk forklaring. Hun tilhører også den samme omgangskretsen som de øvrige siktede i saken, skriver politiet i en pressemelding.

Les også : Flere tusen tok farvel med drept familiefar.

Den 27 år gamle mannen og den 40 år gamle kvinnen framstilles for varetektsfengsling fredag.

De to tilhører samme omgangskrets som de to andre som er siktet for drapet.

De to andre siktede, sitter for tiden varetektsfengslet. Fengslingene ble forlenget med to og fire uker i dag.

Politiet har også siktet en femte person i drapssaken, som skal være i Pakistan. Politiet arbeider med å klargjøre en begjæring om utlevering, heter det i pressmeldingen.

Norge har ingen utleveringsavtale med Pakistan.

Motivet for drapet er fortsatt ukjent for politiet.

– Det er fortsatt et spørsmål vi arbeider med, og vi kan ikke si det sikkert nå, sier politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus