Meny

Politiet ber om fire nye uker i varetekt for bussdrapssiktet

Bussen fra Valdresekspressen fraktes bort fra Rv 53 ved Holsbru mellom Årdal og Tyin 5. november etter at tre personer ble knivdrept om bord. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ber om at mannen som er siktet for trippeldrapet på Valdresekspressen for en måned siden, blir holdt i varetekt i ytterligere fire uker.

Den 30 år gamle mannen blir framstilt for forlenget varetektsfengsling i Bergen tingrett torsdag ettermiddag. Politiet kommer til å begjære fire ukers varetekt, hvorav to i full isolasjon, bekrefter mannens forsvarer, advokat Fredrik Verling, overfor NTB.

– Det er fortsatt for tidlig å si hvorvidt min klient kommer til å møte selv i retten, sier Verling onsdag ettermiddag.

Mannen ble for rundt to uker siden skrevet ut fra Sandviken sykehus og overført til ordinær fengsling. Han skal være i god nok form til å la seg avhøre, ifølge Sogn og Fjordane politidistrikt. Det skal være først og fremst praktiske årsaker til at han én måned etter at trippeldrapet på Valdresekspressen fortsatt ikke er avhørt.

Les også: Bussjåføren fra Valdresekspressen bisatt

Avhør vil ikke skje denne uka, men etter det NTB får opplyst, er det planlagt avhør av mannen en gang i løpet av neste uke.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus