Sjokkerende bevis mot drapskona

Rettssaken mot Jordan Graham, som er siktet for å ha drept ektemannen bare åtte dager etter bryllupet, starter i Montana denne uka. Advokatene skal ha sjokkerende bevis for å få henne dømt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aktor har bedt dommeren i saken om å få legge fram nye opplysninger, nemlig bevis for at Graham snakket om at hun ville drepe sin mor og stefar - bare en måned før drapet på mannen Cody, melder ABC News.

Bakgrunn: Tok livet av mannen sin åtte dager etter bryllupet

FBI mener Graham bandt et bind for øynene på sin nye ektemann, og dyttet ham utfor en klippe i Glacier National Park i juli. Angivelig fordi ekteskapet var ulykkelig, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Graham har erklært seg ikke skyldig i saken. I hennes forsvar heter det at hendelsen var en ulykke, at paret kranglet og at hun dyttet mannen bort i selvforsvar. Da falt han i døden.

Les også: Tilsto drap på nettet - fengsles i seks år

Flere bevis

Aktorene skal også ha bevis for at Graham ga falske anklager mot tidligere kjærester om mishandling.

Det spørs imidlertid hvordan hennes forsvarsadvokat skal få henne ut av knipa med aktors nye, sjokkerende detaljer i saken. Foreløpig har ikke dommeren bestemt om disse får legges frem for retten.

Se også: Her tilstår han drap for politiet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus