Meny

– Vi må ikke miste Arsenal

Chelsea-manager Jóse Mourinho var svært fornøyd med dagens forestilling på Stamford Bridge. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelseas luke til Wenger og Arsenal er redusert til fire poeng. Manager Jóse Mourinho mener at en slik start er viktig dersom laget skal lykkes i årets Premier League-sesong.

Chelsea-manager Jose Mourinho understreker sitt behov for å tette luken til serieleder Arsenal og fortsatt ha håp om seriegull.

Det blåkledde London-laget inntok i dag andreplassen i Premier League etter hjemmeseier mot Southampton.

Les også: Chelsea vant etter sjokkåpning

Chelseas forrige seriegull kom under dagens Real Madrid-trener Carlo Ancelotti i 2009-10-sesongen. Mourinho har uttrykt et stort ønske om ta tilbake topplassen i Premier League for laget fra Øst-London.

– Vi må holde følge med de andre topplagene. Vi må være i toppsjiktet og kjempe til siste slutt, het det fra Chelsea-sjefen i følge Talksport.com.

Se høydepunktene fra Chelsea – Southampton

Dagens seier reduserte forspranget til et Arsenal som nå bare leder med fire poeng. Mourinho uttrykker lettelse over at Chelsea etter tretten kamper er bedre posisjonert nå enn i tidligere sesonger.

– Vi har alt å vinne. De to siste årene har Chelsea allerede vært langt fra lederlaget på dette tidspunktet i sesongen. Nå ser situasjonen anerledes ut, fortsatte Mourinho.

– Med seks klare tittelutfordrere er det veldig vanskelig å forutse utfallet.

Mourinho understreket at han var svært fornøyd med dagens forestilling på Stamford Bridge.

– Jeg synes Fernando Torres og Demba Ba jobbet svært godt for laget idag. Juan Matas bevegelse og valg ga oss flere muligheter. Jeg vil også berømme vårt svært solide forsvar, med unntak av oppstartsfadesen, avsluttet Mourinho.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus