Roma berget uavgjort

Kevin Strootman hjalp Roma til 1-1 borte mot Atalanta søndag. (Foto: Alessandro Garofalo / Reuters / NTB scanpix)

Det har stoppet litt opp for Roma etter ti strake seirer i serie A. Søndag reddet Kevin Strootman 1-1 borte mot Atalanta i siste spilleminutt.

Det var Romas fjerde strake uavgjortresultat etter den rekordgode seiersrekken fra sesongstart. Selv om det ikke har vært like mye vind i seilene den siste tiden, er hovedstadslaget fortsatt ubeseiret i den italienske toppdivisjonen.

Det er likevel ingen tvil om at fraværet av veteranen Francesco Totti, som har vært ute med en strekkskade i en måned, ikke har slått heldig ut for Roma.

Mot Atalanta så gjestene ut å gå på sitt første tap etter et mål av Davide Brivio tidlig i annen omgang. Men i siste liten reddet nederlandske Strootman ett poeng.

Tittelforsvarer Juventus kan få en tre poengs luke ned til Roma med seier over Udinese senere søndag.

Viktig for Milan

Milan tok en etterlengtet seier da Catania ble slått 3-1 på bortebane. Det var storklubbens første trepoenger på seks seriekamper.

Det startet ikke godt for Milan. Etter 13 minutter var Catania i ledelsen etter et mål fra Lucas Nahuel Castro. Men Riccardo Montolivo sørget fem minutter senere for en rask utligning.

I annen omgang scoret Mario Balotelli og Kaká hvert sitt mål for gjestene fra Milano. Dermed kunne Milan-trener Massimiliano Allegri puste lettet ut etter en forferdelig periode i serie A.

Milan har bare vunnet fire seriekamper av 14 mulige. Det har gjort at laget kun står med 17 poeng.

Inter-seier glapp

Byrival Inter skuffet med 1-1 hjemme mot Sampdoria. Fernandes Renan utlignet for bortelaget i det 89. minutt. Tidligere i annen omgang misbrukte Sampdoria et straffespark. Fredy Guarin tok Inter i føringen etter 18 minutter.

Resultatet betyr at Inter holder fjerdeplassen med 27 poeng.

Cagliari berget 2-2 hjemme mot Sassuolo søndag. Det skjedde etter et sent mål fra Marco Sau.

For ChievoVerona ble det 3-0 over Livorno. Det var hjemmelagets annen strake seier etter en lang periode uten å vinne.