Tafatt Liverpool feilet i Hull

Hull-spillerne kunne juble etter 2-1-seier mot Liverpool søndag. Foto: Nigel Roddins, Reuters / NTB scanpix.
Hull-spillerne kunne juble etter 2-1-seier mot Liverpool søndag. Foto: Nigel Roddins, Reuters / NTB scanpix.

Liverpool spilte under pari borte mot Hull søndag. Et frisparkmål fra Steven Gerrard var ikke nok til å unngå 1-3-tap. Martin Skrtel hadde en grusom aften.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gerrard utlignet til 1-1 etter 27 minutter med et lurt frispark. Med høyrefoten sendte han ballen forbi Allan McGregor i Hull-målet.

Sju minutter tidligere hadde Jake Livermore gitt Hull ledelsen. Den innleide Tottenham-spillerens avslutning gikk via Liverpool-forsvarer Martin Skrtel og i mål. En svak Victor Moses ga bort ballen i forkant av målet.

Les også: Rooney-dobbel berget United

2-1 kom knappe 20 minutter før slutt. Moses misbrukte en kjempesjanse alene med McGregor før Hull stormet i angrep. Liverpool maktet aldri å klarere, og til slutt kunne David Meyler skyte inn 2-1 med venstrefoten. Liverpools Kolo Touré ville ha frispark i forkant av baklengsmålet, men ble ikke hørt av dommeren.

3-1 kom etter et håpløst selvmål av Skrtel. Slovaken headet et ufarlig skudd fra Tom Huddlestone hjelpeløst i eget nett.

For mange feil

– Jeg synes vi hadde god innsats og vilje, men det ble for mange feil med ballen. Vi skapte heller ikke nok. Et skuffende resultat. Stevies frispark fikk oss inn i kampen igjen, men det ble for mye ballbesittelse uten at vi maktet å tvinge oss gjennom deres forsvar, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Hull hadde bare én gang tidligere i sesongen scoret to mål eller mer i en og samme kamp. Midt i september ble Newcastle slått 3-2.

Seieren var Hulls første mot Liverpool noensinne.

– Vi har fått altfor mange klapp på ryggen for å spille bra (i høst), men uten at vi har fått et resultat vi har vært fornøyd med. Vi er glad for tre poeng, sa Hulls Curtis Davies etter den historiske seieren.

Ingen Sturridge ut året

Tidligere søndag kom Liverpool-manager Brendan Rodgers med dårlige nyheter. Spissen Daniel Sturridge er satt ut av spill i seks-åtte uker på grunn av ankelskaden han pådro seg for noen dager siden. Sturridge har scoret ni seriemål for rødtrøyene denne sesongen, og han blir dypt savnet i et hektisk jule- og nyttårsprogram.

Hull-fansen fortsatte sine protester mot klubbeier Assen Allam, som ønsker å kalle Hull City for Hull Tigers. «Hull City til vi dør», skrek supporterne samme dag som Allam i avisene uttalte at «supporterne kan dø så raskt de selv ønsker».

Liverpool er med tapet i Hull hele sju poeng bak serieleder Arsenal.

Ikke siden 1998 hadde Liverpool sluppet inn tre mål i to seriekamper på rad. I forrige runde ble det 3-3 mot Everton.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus