Meny

Villas-Boas fnyser av opprørsrykter

Tottenham-manager André Villas-Boas (t.h.) er ikke redd for å miste jobben. Her er han sammen med Tromsø-trener Steinar Nilsen. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham slikker sårene etter en tung periode i Premier League. Manager André Villas-Boas føler han har hele klubben i ryggen.

Forrige helg gikk London-klubben på en kjempesmell og tapte hele 0-6 borte mot Manchester City. Det var Tottenhams annet strake serietap og sendte laget ned til en skuffende niendeplass.

Les også: Norsk fan: – Du vil bli sparket imorgen, Boas!

Den tøffe perioden har tatt Villas-Boas opp i favorittsjiktet blant bookmakerne til å bli den neste som står uten managerjobb i Premier League.

Vanlig møte

Engelske medier har også spekulert i at det er oppstått en konflikt mellom Villas-Boas, spillerne og klubbstyret. Den tidligere Chelsea-manageren avfeier ryktene.

– Jeg har tillit fra både styret og spillerne. Nå må jeg sørge for at vi kommer oss videre på en profesjonell måte, sier portugiseren til Sky Sports. Han var i møte med styret etter stortapet for City.

– Det var et helt vanlig møte. Vi snakket kort om kampen, og styret var enig med meg om at alt gikk galt. Vi håper å slå tilbake i tiden som kommer.

– Immun

Styreleder Daniel Levy har ikke rykket ut og støttet Villas-Boas offentlig etter alle oppslagene den siste uken.

– Det er ikke stilen hans. Jeg ønsker heller ikke å spørre ham om slikt. Jeg er immun (mot kritikk) akkurat nå. Jeg håndterer press annerledes i dag enn da jeg var i Chelsea, sier Villas-Boas.

– Må utnytte sjansene

Tottenham har hatt 168 skuddforsøk denne sesongen. Det er mest av alle i Premier League, men klubben er likevel blant de minst målfarlige. Kun ni mål har Spurs scoret etter tolv serierunder.

– Det er riktig at vi ikke scorer nok mål. Vi er bekymret, men samtidig jobber vi med saken. Vi må bli bedre til å utnytte sjansene vi får. Det er ingen tvil om at vi har mange i laget som kan score, slår Villas-Boas fast.

Ingen spissjakt

Han har ingen planer om å hente en ny spiss i januar.

– Roberto Soldado, Jermain Defoe og Emmanuel Adebayor har alle vist at de er målscorere, så det er vanskelig å få en trio som er bedre en den vi har.

Tottenham fikk en liten opptur med 2-0-seier over Tromsø på Alfheim i europaligaen torsdag. Søndag tar London-laget imot Manchester United på White Hart Lane.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus