Sissoko-kanon avgjorde

Yoan Gouffran scorer for Newcastle i 2-1-seieren over West Bromwich Albion lørdag. (Foto: Nigel Roddis, Reuters / NTB scanpix)

En spektakulær scoring av Moussa Sissoko ga Newcastle 2-1-seier over West Bromwich Albion lørdag og løftet laget til 5.-plass i engelsk eliteserie.

Den franske landslagsmannen traff med et langskudd i det 57. minutt, rett etter at gjestenes kaptein Chris Brunt hadde utlignet til 1-1.

Yoan Gouffran ga Newcastle ledelsen i første omgang, og det betyr at 18 av Newcastles 19 siste seriemål er scoret av franskmenn.

Seieren var Newcastles fjerde på rad i serien.

– Dette er den sterkeste troppen jeg har hatt i denne klubben, og stemningen er veldig god. Vi har mer kvalitet enn da vi ble nummer fem for to år siden, og i dag var det ikke engang plass til Steven Taylor på benken, sa Newcastle-manager Alan Pardew.

– Vi profitterer på den bredden, og på at vi ikke spiller i europaligaen.