Meny

Voldsomt press på Jol etter nytt stortap

Martin Jol er under kraftig press etter et nytt tap lørdag. Foto: Bogdan Maran / AP Photo / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham fikk en etterlengtet seier da Fulham ble slått 3-0 lørdag. For Fulham-sjef Martin Jol kan tapet bety at jobben ryker.

Trykket på nederlandske Jol har vært voldsomt de siste ukene, og blir i hvert fall ikke mindre etter 0-3-tapet på Boleyn Ground lørdag.

Det sto 0-0 til pause, men scoringer av Mohamed Diamé, Carlton Cole og Joe Cole betyr at Fulham står med svake ti poeng på 13 kamper.

Les også: Jol frykter for Fulham-jobben

Engelsk presse har i flere uker skrevet at Jols jobb er truet, men nederlenderen sier han ikke kan gå rundt og tenke på det.

– Å takle press er en del av jobben. Det er noe jeg er vant til, og man må holde hodet kaldt. Det er helt sikkert, sa han ifølge BBC etter kampen.

West Ham-manager Sam Allardyce har også vært under kraftig press den siste tiden etter en svak sesongstart.

– En viktig seier for oss. Presset er alltid stort når du ikke presterer og nærmer deg nedrykksstriden, sa han.

Brede Hangeland gikk glipp av kampen på grunn av skade, mens John Arne Riise nok en gang ble holdt utenfor Fulhams tropp.

I andre kamper vant Everton hele 4-0 over Stoke på hjemmebane. Gerard Deulofeu, Seamus Coleman, Bryan Oviedo og Romelu Lukaku scoret målene.

Norwich tok tre svært viktige poeng da Crystal Palace ble slått 1-0 på hjemmebane, mens Aston Villa og Sunderland spilte 0-0 i Birmingham.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus