Meny

Ramsey senket gamleklubben

Aaron Ramsey jublet ikke for scoringene mot sin tidligere klubb, Cardiff. Foto: Reuters / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aaron Ramsey fortsatte sin eventyrlige sesong da Arsenal knuste Cardiff med 3-0 i Wales søndag. Midtbanespilleren scoret to av målene mot sin tidligere klubb.

Mathieu Flamini scoret også for Arsenal, som økte ledelsen på tabellen. Resten av toppklubbene spiller ikke før søndag, men inntil da leder Arsène Wengers menn Premier League med sju poeng

– Kampen viser hvor mye bedre Ramsey er blitt. Forrige gang han spilte her, i en cupkamp for oss for to-tre år siden, spilte han elendig, sa Arsenal-manager Wenger ifølge BBC etter kampen.

Feiret ikke scoringen

Ramsey startet festen for Arsenal da det var spilt 29 minutter. Playmaker Mesut Özil fikk ballen på venstrekanten og slo et perfekt innlegg i retning Ramsey. Midtbanespillerens hodestøt var like perfekt og gikk i en pen bue over David Marshall i Cardiffs mål.

Ramsey feiret ikke scoringen, og høstet dermed applaus fra Cardiffs supportere som ikke har glemt sin gamle helt.

Ramsey spilte bare 22 kamper for klubben før han gikk til Arsenal i 2008, men han er likevel meget populær blant fansen.

I første omgang dominerte Arsenal fullstendig, og gjestene var uheldige som ikke ledet med flere til pause.

Kontret i senk

Etter hvilen kom Cardiff mer og mer med i kampen, og hjemmelaget skapte et par svette øyeblikk for Arsenals forsvar.

Mot slutten fikk serielederen flere og flere kontringssjanser, og det gir man ikke Arsenal ustraffet.

Fire minutter før slutt var Özil nok en gang nest sist på ballen da han serverte Flamini foran mål etter en kontring Franskmannen gjorde ingen feil og satte ballen kontant i mål.

På overtid scoret Ramsey sitt annet mål på en ny kontring og avsluttet med det en ny overbevisende ettermiddag for serielederen. 

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus