Meny

Forsvarer: – Ikke nok grunnlag for mistanke mot far

– IKKE GRUNNLAG: Advokat Trond Peder Nilsen mener det ikke er grunnlag for å mistenke hans klient i saken. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så lenge dødsårsaken til den ett år gamle gutten er uklar, er det vanskelig å konkludere med mistanke mot foreldrene, mener farens forsvarer.

Advokat Trond Peder Nilsen mener det ikke er grunnlag for å mistenke hans klient i saken. Fredag ble mannen varetektsfengslet i to uker i full isolasjon, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at sønnen hans onsdag ble funnet død i Vanvikan i Leksvik i Nord-Trøndelag.

– Vi har anket over spørsmålet om skjellig grunn til mistanke. Man vet fortsatt ikke hva dødsårsaken er, og da er det vanskelig å vite hva man skal mistenke, sier Nilsen til NTB.

Dersom lagmannsretten finner at vilkårene for fengsling er til stede, ønsker faren opphold på psykiatrisk sykehus da han selv mener han har behov for det, opplyser advokaten.

Moren til den ett år gamle gutten er også siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Fredag ble også hun varetektsfengslet i to uker i full isolasjon, og også den kjennelsen er anket. Lagmannsretten vil sannsynligvis behandle ankene førstkommende mandag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus