Meny

Usmanov fornøyd med Arsenal-fremgangen

Alisher Usmanov (innrammet) liker tendensen har ser i Arsenal. Foto: AP Photo / Dmitry Lovetsky / AFP Photo / Adrian Dennis / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alisher Usmanov har ikke alltid vært like fornøyd med den økonomiske satsingen i Arsenal. Nå liker russeren det han ser.

LIVE:  Følg Arsenal i aksjon mot Cardiff fra kl. 16.00

Arsenal topper Premier League etter en fin høst. Kjøpet av Mesut Özil har fått fart på London-laget. Nå tror Usmanov, som eier i underkant av 30 prosent av aksjene, at klubben igjen vil kjempe om titlene.

Les også: Özil hylles av lagkameratene

– Flere ganger har jeg sagt at dersom klubben skal være nummer én, må den også ha de beste spillerne i verden. Og har vi dem ikke i spillerstallen, må vi kjøpe dem, sier Usmanov til BBC.

Nå føler han at han omsider har fått gehør for sine tanker.

– Wenger viste det da han kjøpte Özil. Alt som gir Arsenal gode resultater, er gode nyheter for oss. Jeg tror vi er ved starten av en ny Arsenal-æra der vi vinner trofeer. Det som er viktigst i fotballen er å vinne trofeer. Vi ønsker å være nummer én, sier Usmanov.

Arsenal betalte rundt 400 millioner kroner da de hentet Mesut Özil fra Real Madrid i sommer.

Slik spilles 13. runde i Premier League:

* Lørdag (16.00): Aston Villa – Sunderland, Cardiff – Arsenal, Everton – Stoke, Norwich – Crystal Palace, West Ham – Fulham, Newcastle – West Bromwich (18.30).

* Søndag: Tottenham – Manchester U. (13.00), Hull – Liverpool (15.05), Chelsea – Southampton (17.10), Manchester C. – Swansea.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus