Meny

Özil hylles av lagkameratene

Jack Wilshere (t.h.) og Mesut Özil har funnet tonen ute på banen. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jack Wilshere mener Mesut Özil har fylt tomrommet etter Cesc Fàbregas i Arsenal.

Fàbregas forlot Arsenal til fordel for Barcelona i 2011. Wilshere tror laget endelig har fått en skikkelig erstatter på plass etter at Özil ble hentet fra Real Madrid.

– Jeg var veldig lei meg da Fàbregas dro, men nå gleder jeg meg over Özils ankomst. Han har funnet seg godt til rette. Han spiller på Arsenal-måten, og jeg tror det er mye mer i vente, sier Wilshere, ifølge Sky Sports.

Les også:  Wenger: – Ikke noe press på Özil

Serieleder Arsenal møter Cardiff på bortebane i Premier League lørdag.

Sentral på laget

Özil slo til umiddelbart i London-klubben etter ankomsten fra Real Madrid i begynnelsen av sesongen. Tyskeren er raskt blitt en av Arsenals viktigste spillere.

Les også:  Usmanov fornøyd med Arsenal-fremgangen

– Han er så komfortabel med ballen, både med høyre og venstre fot. Du kan også se på statistikken at han løper mest, forteller 21-åringen.

Forsvarsspilleren Per Mertesacker er også svært fornøyd med Özils bidrag ute på banen.

– Mesut har hatt fin framgang. Vi er veldig fornøyd med ham, spesielt i overgangen fra forsvar til angrep. Da er han alltid en trussel. Han er i god form, og jeg tror vi vil få se enda mer av ham, sier tyskeren.

Takker Wenger

Jack Wilshere nyter også gode dager på midtbanen for Arsenal. I mesterligakampen mot Marseille scoret han to mål. Han takker manager Arsène Wenger for tilliten.

– Han har vært den viktigste personen i karrieren min. Han ga meg muligheten da jeg var 16. I noen kamper spilte jeg ikke bra, men han støttet meg selv om jeg gjorde feil. Det er viktig, mener Wilshere.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus