Meny

Gerrard slår tilbake mot Ferguson

Liverpool-kaptein Steven Gerrard (innrammet) avslo for ti år siden kontrakttilbud fra Uniteds tidligere manager Sir Alex Ferguson. Foto: AP Photo/ Sang Tan / Scott Heppell / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex Ferguson skrev i sin bok at han ikke så på Steven Gerrard som «topp, toppspiller». Nå slår Liverpool-kapteinen tilbake.

Ifølge Gerrard skal den tidligere Manchester United-manageren to ganger ha forsøkt å signere midtbanespilleren.

– Jeg fikk et brev fra dem. De ønsket å signere meg for sju år da jeg bare var 13 år gammel. Deretter prøvde han igjen å hente meg tidlig i 2002/03. Jeg avslo åpenbart. Utover det tenker jeg ikke så mye på det (han skriver), sier Gerrard til BT Sport.

Les også: United-legende: – Moyes må høre på Ferguson

Fan av Ferguson

Ifølge Daily Mirror tar ikke Gerrard seg veldig nær av det Ferguson skriver i biografien.

– Jeg ble litt satt ut da jeg leste hans kommentarer om at jeg ikke var en topp, toppspiller, men jeg mister ikke nattesøvnen av det. Alle har rett til å ha sin egen mening. Jeg er stor fan av Alex Ferguson, og det han har gjort i fotballen er fantastisk. Det er også årsaken til at han solgte så mange bøker den første uken, sier Gerrard.

Chelsea fristet

Liverpool-kapteinen hevder en overgang til United aldri var aktuelt, men innrømmer at han lot seg friste da Chelsea kom på banen i sin tid.

– Det var fristende, for det skjedde store ting i Chelsea. De brukte enorme pengesummer, og Liverpool slet på den tiden. Mitt forhold til Rafa Benitez (manager) var også litt opp og ned, sier Gerrard.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus