Meny

Norsk fan: – Du vil bli sparket i morgen

Andre Villa Boas hisset seg opp da han og Tottenham besøkte Alfheim Stadion torsdag. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Upopulære Spurs-manager Andre Villa-Boas fikk syngende norsk fan kastet ut fra stadion.

På onsdag hevdet Spurs-manager Andre Villas-Boas at han var immun mot spekulasjoner om hans fremtidige jobbmuligheter. Dagen etter ble en nordmann på Alfheim kastet ut av stadion for å ha sunget at Spurs-manageren ville bli sparket. Den 29 år gamle mannen fra Tromsø som stod bak utsagnene fikk to valg av sikkerhetsvakten: Flytte seg til andre siden av stadion eller dra hjem.

Han valgte å dra hjem.

Det var kun 2500 tilskuere som hadde møtt opp på snøkledde Alfeiheim, noe som førte til at hver eneste stemme kunne høres. Majoriteten var ikke tilsynelatende positive til den portugisiske manageren.

Andre Villas Boas er fortsatt trener for Tottenham 'Hotspurs.

Tromsøs vaktsjef bekrefter ovenfor den britiske avisen The Guardian at Villas Boas spurte en UEFA-inspektør om å få mannen flyttet. Tottenham-manageren viste med hendelsen hva hans kritikere på tribunen kan gjøre for å hisse han opp, noe som kan være lite heldig. Kanskje vil vi se flere lignende saker i fremtiden?

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus