Meny

Trailersjåfør alvorlig skadd i trafikkulykke i Sunndal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En trailersjåfør er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader etter at kjøretøyet han førte kjørte inn i et rasoverbygg på riksvei 70 ved Gjøra i Sunndal. Veien er midlertidig stengt.

– Vi har akkurat kommet fram. Det har vært en kraftig kollisjon i overbygningen på et rasoverbygg, sier operasjonsleder Jan Erik-Kjelle i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

De første meldingene gikk ut på at det var to trailere som hadde kollidert. Det viste seg imidlertid at det er en trailer som har kollidert med rasoverbygget, mens en trailer som kom like bak havnet nær ulykkestraileren før den rakk å stanse. Det var dermed bare en av trailerne som kolliderte.

– Føreren er alvorlig skadd og fraktet til Trondheim, sier Kjelle.

Han forteller at det er dårlig føre i området.

Veien er stengt på strekningen Sunndalsøra-Oppdal som følge av ulykken. Bilberging er på vei, men det er vanskelig å komme fram, opplyser Kjelle.

– Vi venter nå på bilberging, og prøver å få oversikt over hva som skjer. Det kommer en bergingsbil fra Molde og en fra Oppdal. Veien kan komme til å bli stengt en stund, sier Kjelle.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 10.29 torsdag.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus