Meny

Rapport om Newtown-skyting: Drapsmannen alene

Myndighetene i Connecticut har startet rivingen av skolen der 26 barn og voksne ble drept. Mandag kom rapporten som konkluderer med at drapsmannen sto alene bak ugjerningen. Foto: Michelle McLoughlin / Reuters /NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapsmannen som skjøt og drepte 20 elever og seks voksne på barneskolen i Newtown i Connecticut, var alene om skytingen, ifølge en ny rapport.

Hendelsen i desember i fjor på Sandy Hook Elementary School i Newtown i Connecticut er en av de alvorligste skoleskytingene i USA.

Ifølge statsadvokaten i Connecticut var den 20 år gamle drapsmannen alene om ugjerningene. Det er ikke funnet svar på hva som var motivet bak, og det er ikke planlagt ytterligere undersøkelser og etterforskning i kjølvann av skytingen. Rapporten konkluderer også med at det hele skal ha vært planlagt.

Les også: – Newtown-drapsmann kopierte Breivik

Gjerningsmannen tok livet av seg selv rett etter. Han hadde tidligere på morgenen den 14. desember drept sin mor, før han reiste inn til skolen og skjøt og drepte 26 barn og voksne.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus