Meny

Politiet etterlyser busspassasjer i Årdal

Bussen fra Valdresekspressen der tre personer ble drept. Politiet ber nå om hjelp til å komme i kontakt med en kvinne som tok lokalbussen samme ettermiddag som drapene skjedde. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med etterforskningen av bussdrapene i Årdal 4. november håper politiet å komme i kontakt med en kvinne som tok lokalbussen i Øvre Årdal den ettermiddagen.

Kvinnen tok lokalbussen fra Skysstasjonen i Øvre Årdal klokka 17.09 til sykehjemmet på Årdalstangen. Hun var altså ikke passasjer på Valdresekspressen der tre personer ble knivdrept.

Ifølge politiet har denne kvinnen trolig utenlandsk bakgrunn. Hun beskrives som brun i huden, slank og med krusete kort svart hår. Hun er mellom 25 og 40 år.

Les også: UDI og Justisdepartementet til oppvaskmøte i Årdal

Politiet ber de som har informasjon om å kontakte politiet.

En asylsøker fra Sør-Sudan er siktet for å ha drept tre personer inne i bussen fra Valdresekspressen. På grunn av hans helsetilstand er den siktede innlagt på psykiatrisk klinikk på Sandviken sykehus i Bergen. Han er fortsatt ikke avhørt.

Les også: Asylsøkere hetses etter trippeldrapene i Årdal

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus