Meny

Siktet i Flekkefjord løslates trolig mandag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet kommer sannsynligvis til å løslate den 32 år gamle mannen som er siktet for legemsbeskadigelse mot en 21 år gammel mann natt til lørdag.

Siktede har tilstått handlingen og løslates trolig mandag. Offeret ligger fortsatt i kunstig koma, opplyser lensmann Asbjørn Skåland i Flekkefjord til Fædrelandsvennen.

– Saken er nesten ferdig etterforsket. Det gjenstår noen oppfølgingsavhør. Politiet har et samlet bilde av saken som fremstår som veldig klart og oversiktlig, sier han.

Basketaket mellom de to mennene skjedde da den siktede prøvde å forhindre at den andre mannen tok seg inn i en leilighet i Flekkefjord. 32-åringen bor i naboleiligheten. Dette førte til en høylytt krangel mellom de to som flere naboer hørte.

Bakgrunn: Mann livstruende skadd i slagsmål

Lørdag ble 21-åringen fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål sykehus i Oslo der han ble operert for livstruende hodeskader. Etter operasjonen ble han lagt i kunstig koma for tre-fire dager.

Den siktede er en tidligere kjenning av politiet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus