17-åring pågrepet etter ran på Mortensrud

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag overfalt og ranet på en gangvei i nærheten av Shell-stasjonen på Mortensrud i Oslo. Politiet har pågrepet en mistenkt i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen ble kjørt til legevakten etter overfallet. Den mistenkte, en 17 år gammel gutt, ble pågrepet i nærområdet ikke lenge etter.

– Han er formelt pågrepet fordi han var i besittelse av narkotika. Etterforskningen vil vise om han har noe med overfallet å gjøre, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NRK.

17-åringen skulle etter planen avhøres i løpet av søndag. Politiet fikk melding om ranet i Mortensrudveien klokken 1.24 natt til søndag. Ranet skjedde 10-15 minutter før politiet ble varslet.

– Det var et vitne som kom over kvinnen og meldte fra til oss. I tillegg er det noe språkproblemer. Kvinnen som ble ranet er ikke norsk, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Raneren ble beskrevet som å være mørk i huden og hadde på seg hvit overdel.

Ransmannen stakk av med kvinnens mobiltelefon. Politiet vil ikke opplyse om de har funnet telefonen på den pågrepne 17-åringen.