Meny

71-åring alvorlig skadd etter brutalt ran i Kristiansand

71-åring alvorlig skadd etter brutalt ran i Kristiansand

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 71 år gammel mann er alvorlig skadd etter at han ble ranet og slått ned av tre menn i Kristiansand natt til fredag. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Ifølge Dagbladet har mannen fått alvorlige skader i halsen og hodet, og ligger innlagt på akuttavdelingen på sykehuset i Kristiansand.

Den grove voldsepisoden skjedde i Kristiansand sentrum ved midnatt natt til fredag da fornærmede var på vei alene fra et utested for å ta taxi hjem. Han ble slått ned og ranet av tre menn som gikk bak ham. De forlot ham liggende på fortauet, skriver Fædrelandsvennen.

Mannen tok selv drosje hjem, men da noen venner av ham stakk innom dagen etter ble han straks kjørt på legevakten. Vennene varslet politiet om voldsepisoden.

Politiet har satt i gang en omfattende etterforskning av saken og sjekker blant annet overvåkingskameraer i området. Politiet har ikke noe signalement på gjerningsmennene siden offeret ikke fikk sett dem skikkelig.

Politiet ønsker tips fra publikum som kan ha sett noe samt kontakt med taxisjåføren som kjørte den skadde hjem natt til fredag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus