Meny

Tre skadd i båtkollisjon i Bergen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er sendt til Haukeland universitetssjukehus etter at en fritidsbåt kjørte inn i en lastebåt i byfjorden i Bergen natt til fredag.

Alle de tre skadde var om bord i fritidsbåten. Politiet fikk melding om saken klokken 4.05. Ingen havnet i sjøen etter sammenstøtet.

– En av de tre skal være alvorlig skadd, mens de to andre er lettere skadd, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Fraktebåten skal ha ligget i ro da kollisjonen skjedde og den 25 fot store fritidsbåten skal ha hatt høy fart da den kjørte inn i lasteskipet fra siden. Fritidsbåten fikk store skader, men fløt fortsatt etter sammenstøtet. Politiet har slept båten til land for å undersøke den nærmere.

– Hele fronten på fritidsbåten var ødelagt. Det ser ut som om den hadde kjørt rett inn i siden på lastebåten, sier Alfred Aastrøm, som var om bord i lastebåten, til Bergens Tidende.

Ulykken skjedde ved Askøybroen, rett ved Esso-anlegget i Kjøkkelvik i Bergen, skriver Bergensavisen.

Ifølge politiet skal lasteskipet ha drevet med fylling av drivstoff da ulykken skjedde.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus