Meny

To unge menn omkom i kollisjon på E134 i Ølen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn på 21 og 24 år mistet livet da et vogntog og en personbil frontkolliderte på E134 i Ølen i Rogaland tirsdag ettermiddag.

– De to satt i personbilen. Føreren av vogntoget slapp fra ulykken uten fysiske skader, men er naturlig nok preget av den alvorlige situasjonen, sier operasjonsleder Agnar Austerheim i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

De to omkomne, 21-åringen som kjørte bilen og hans 24 år gamle passasjer, er begge fra området. Det var ikke flere personer i bilen de kjørte.

Austerheim sier det er for tidlig å fastslå nøyaktig hva som forårsaket kollisjonen, men sier det var snø på veien da ulykken skjedde litt etter klokken 15 tirsdag.

– Foreløpig kan det se ut til at personbilen har kommet over på feil side og har havnet i kjørefeltet til vogntoget, sier han.

Politiet og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen jobbet på ulykkesstedet utover ettermiddagen og kvelden. Veien ble åpnet igjen kort tid etter klokken 19.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus