Meny

Lærer tok fyr midt i timen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens elevene så på.

Elevene på Korsmo barneskole i Sør-Odal ble vitner da kontaktlæreren tok fyr midt i en skole time i dag. Klassen hadde arbeidsøkt, og et stearinlys skulle bidra til hygge og godt arbeidsmiljø, skriver Østlendingen.

Det ble imidlertid alt annet enn hyggelig da klærne til læreren plutselig tok fyr. Flammene spredte seg til håret, og læreren løp brennende ut av klasserommet mens barna som sjokkerte vitner.

Til alt hell ble flammene på læreren raskt slukket og han ble fraktet til sykehus i ambulanse.

I et infoskriv til de foresatte skriver rektor at lærerens raske reaksjon, samt hjelp fra kollegene, bidro til at brannen ble slukket. Det hele gikk så fort at ikke en gang brannalarmen ble utløst.

Skolen har brukt resten av skoledagen på å ta vare på de unge elevene, som opplevde det hele som svært dramatisk. Korsmo barneskole vil likevel ikke slutte med levende lys, men opplyser foreldrene om viktigheten av å snakke om hvor farlig stearinlys kan være.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus