Meny

Falt to etasjer etter håndgemeng, mann kritisk skadd

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann er brakt til sykehus med kritiske skader etter å ha falt to etasjer inne i en trappeoppgang i en boligblokk på Torshov i Oslo søndag morgen.

Ifølge Oslo politidistrikt var 22-åringen involvert i «en fysisk konfrontasjon» med en annen mann inne i oppgangen i boligblokken i Nordkappgata søndag morgen. Basketaket endte med at han falt over rekkverket, trolig i tredje etasje.

– Det var den andre mannen som var involvert som ringte etter hjelp. Han er nå pågrepet og vil bli vurdert siktet av jurist, sier vaktleder Svein Ole Grunnvåg til NTB.

Politiet forholder seg inntil etterforskningen er avsluttet til den foreløpige forklaringen som den pågrepne mannen har kommet med. Det ble søndag gjort tekniske undersøkelser på åstedet. Eventuelle vitner og den pågrepne skal etter planen avhøres i løpet av dagen. Begge de involverte er 22 år gamle.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus