La deg røre av de gode gjerningene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter en lang uke med alvorlige nyheter er det fint å vite at det også skjer gode ting i verden. Bare se her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kreftsyk gutt fikk oppfylt Batman-drømmen

San Francisco samlet troppene til en stor dugnad fredag denne uka, for å oppfylle drømmen til Miles (5) om å få være Batman for en dag.

Miles ble diagnostisert med leukemi da han var 18 måneder gammel. Kreften er nå i remisjon.

Tusenvis av mennesker møtte opp for å få med seg det store rollespillet i sentrum av San Francisco. Femåringen ble kledd opp i fullt Batman-kostyme, og fikk kjøre i Batmobilen til åstedet for et bankran. Der fikk han i oppgave å pågripe «The Riddler» og redde en kvinne som var bundet fast til trikkeskinnene. Han måtte også redde Lou Seal, maskoten til baseballaget San Francisco Giants, som var blitt kidnappet av «The Penguin».

En stor overraskelse

Miles visste ingenting om opplegget på forhånd. Han trodde de bare skulle til byen for å kjøpe et kostyme:

De to erkeskurkene er nå begge pågrepet og siktet for sine forbrytelser, ifølge en pressemelding fra den amerikanske påtalemyndigheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredagens begivenhet har fått enorm oppmerksomhet i USA, og til og med president Barack Obama sendte en gratulasjonshilsen da tyvene var fakket. Se videoen øverst.

Nabolag pyntet til jul for syke sønner

Brødrene Jackson (10) og Konner (15) lider av muskeldystrofi, og familien har en tøff hverdag. I år var Konners eneste ønske å få opp julelysene. Da trådte naboene til mens familien var ute.

Hele byen feirer jul tidlig for døende gutt

Orker du mer godhet?

Åtte år gamle Devin har hjernesvulst, og vet at han snart skal dø. Hans favoritthøytid er jula, derfor gikk hele lokalsamfunnet sammen om å lage jul flere uker for tidlig.