Meny

Forsvunnet familie lå begravd i amerikansk ørken

Joseph McStay forsvant sporløst i California i 2010. Nå er levningene etter ham funnet i ørkenen i delstaten. Summer McStay forsvant sammen med sin mann og parets to sønner i ørkenen i California for tre år siden. Nå er hun funnet død. Foto: Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For drøyt tre år siden forsvant en amerikansk familie sporløst fra sitt hjem i California. Nå har levningene etter dem blitt funnet i ørkenen et stykke unna.

Los Angeles Times skriver at sheriffen i San Bernardino bekrefter at skjelettene som er funnet i graven i ørkenen, tilhørte Joseph McStay og hans kone, Summer. Ved siden av de to er det funnet levningene etter to barn.

Det er forventet at rettsmedisinske undersøkelser vil konkludere med at parets to sønner ble begravet der.

Det var i begynnelsen av februar 2010 at familien kjørte i vei fra sitt hjem i en forstad til San Diego. I huset sto to skåler med popkorn igjen, og i bakhagen gikk familiens to hunder. Ingenting tydet på at de hadde tenkt å bli borte lenge.

Noen dager senere ble bilen deres funnet på en parkeringsplass nær grensen til Mexico.

Der stoppet også sporene.

– Dette var ikke resultatet vi hadde håpet på, men det styrker oss å vite at de er sammen og at de er på et bedre sted, sa en gråtende Michael McStay, bror til den døde familiefaren, på en pressekonferanse, ifølge Los Angeles Times.

Familien har hele tiden sagt at de ikke har hatt tro på at Joseph McStay og hans familie har gått over grensen til Mexico, slik det har blitt antydet i etterforskningen av forsvinningen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus