Meny

Kreftsyk gutt fikk oppfylt Batman-drømmen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Francisco samlet troppene til en stor dugnad fredag for å oppfylle drømmen til en kreftsyk femåring om å få være Batman for en dag.

Scott ble diagnostisert med leukemi da han var 18 måneder gammel. Kreften er nå i remisjon.

Tusener av mennesker møtte opp for å få med seg det store rollespillet i sentrum av San Francisco. Femåringen ble kledd opp i fullt Batman-kostyme og fikk kjøre i Batmobilen til åstedet for et bankran. Der fikk han i oppgave å pågripe Gåten og redde en kvinne som var bundet fast til trikkeskinnene. Etter lunsj måtte han dessuten redde Lou Seal, maskoten til baseballaget San Francisco Giants. Maskoten var blitt kidnappet av Pingvinen.

Se også: Hele byen feirer jul tidlig for døende gutt

De to erkeskurkene er nå begge pågrepet og siktet for sine forbrytelser, ifølge en pressemelding fra den amerikanske påtalemyndigheten.

Fredagens begivenhet har fått enorm oppmerksomhet i USA, og til og med president Barack Obama sendte en gratulasjonshilsen da tyvene var fakket.

Se Miles redde dagen øverst i saken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus