Meny

Minst 15 personer med i masseslagsmål i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble natt til lørdag brakt til legevakten i Oslo med hodeskader etter et voldsomt masseslagsmål i Oslo sentrum.

Ifølge Oslo politidistrikt var minst 15 personer involvert i masseslagsmålet i Christian Krohgs gate i Oslo natt til lørdag. Politiet fikk en rekke meldinger om hendelsen rundt 3.15 lørdag, ifølge Dagbladet.

– Da vi kom til stedet lå en person nede på bakken. Han skal ha blitt omringet av en mengde personer og slått i hodet med en flaske, sier operasjonsleder Sissel Hansen.

Mannen ble brakt til legevakten, ikke langt fra åstedet, med hodeskader. Verken vitner eller den skadde selv kunne gi noen detaljerte opplysninger om hvem som hadde utøvd volden eller deltatt i slagsmålet. Vitnene hevder imidlertid at det ble brukt slagvåpen, og at det var blitt sett et skytevåpen. Politiet har ikke funnet våpen på stedet, melder NRK.

Politiet hadde flere patruljer i området uten at det resulterte i noen pågripelser.

– Da vi kom til stedet, huket vi tak i dem vi kunne få tak i, men alle vi fikk tak i hevdet at de var vitner til episoden, sier Hansen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus