Meny

Olsen: – Trist med Eriksens skade

Christian Eriksen gikk haltende av banen i kampen mot Norge. Dette fortviler Danmarks landslagssjef Morten Olsen. Foto: NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske Tottenham-proffen Christian Eriksen vender skadd hjem til London. Han måtte av med en ankelsmell før pause mot Norge fredag.

Omtrent ti minutter før pause ble midtbanestjernen sparket ned av Norge-midtstopper Vegard Forren. Danskenes landslagssjef Morten Olsen håper Eriksens skadeavbrekk blir kortvarig.

– Jeg vet ikke hvor ille det er. Legen vår, Søren Kaalund, har snakket med Tottenhams lege, og han skal undersøke Eriksen i starten av neste uke, sa Olsen etter fredagens 2-1-seier.

Les også: Backene senket Norge på overtid

Han trodde først det ikke var særlig alvorlig for mannen som nylig ble kåret til årets danske spiller.

– Jeg var litt ergerlig over at hjelpemannskapet vårt løp på banen så tidlig, for det var han som skulle ta frisparket. Men så fikk vi vite at det var mer alvorlig.

Les også: Høgmo fornøyd tross tap

– Det er trist med en slik skade, men la oss ikke ta sorgene på forskudd, sa Olsen.

Eriksen slo hjørnesparket som førte til William Kvists 1-0-scoring. Marcus Pedersen kvitterte for Norge, men Nicolai Boilesen ordnet dansk seier like før slutt.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus