Meny

Ronaldo stupheadet inn seiersmålet

I kveldens stjernekamp får vi se en duell mellom Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo stupet inn en ledelse for ti minutter før kampslutt. Sverige kjempertmot klokka i Portugal. På tirsdag skal det avgjøres om vi får se Zlatan eller Ronaldo i VM neste år.

LIVE: Følg kampen fra 20.45.

ABC Nyheter kommer tilbake med mer.

Det er lenge til vårt broderland skal i ilden på Estádio da Luz i Lisboa.

Det er den første av to playoff-kamper mellom Svergie og Portugal. Neste kamp spilles i Svergie førstkommende tirsdag. Sammenlagtvinneren tar med seg en billett til neste sommers VM i fotballens Mekka, Brasil.

Portugal havnet bak Russland i gruppe F med sine 21 poeng på ti kamper, fattige ett poeng bak russerne om plassen som ville gitt direkte kvalifisering. Tross dette uttalte Svergies stjerneskudd Zlatan Ibrahimovic til TV 2 igår at det er de gulkledde som fortjener VM-billetten.

– Vi kom på andre plass i en gruppe der vi møtte Europas beste lag, noe som er svært sterkt. Portugal derimot, kom på andre plass i en gruppe de burde vunnet lett. Derfor synes jeg vi fortjener VM mer enn dem, slo Zlatan fast.

Svergie endte gruppespillet bak Tyskland, som kun tapte poeng mot Svergie i en ellevill kamp som endte 4-4.

Zlatan vs. Ronaldo

Denne kampen har i det siste vært hauset opp i media mye på grunn stjernespillerne Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo. Zlatan understreket imidlertid i går det er lagene i sin helhet som kommer til å avgjøre hvem som tar seg til VM i Brasil. Likevel la ikke den svenske lagkapteinen skjul på at det er portugiserne som er favoritter. Det kan dog diskuteres hvorvidt dette er psykologisk spill fra svensken eller en ærlig tanke.

– Med tanke hvilke klubber spillerne i stallen deres representerer og hvor bra det har gått for landslaget deres tidligere er det klart at de er favoritter, fastslo Zlatan.

Neymar, Messi og Ribery er tre av verdens stjernespillere som er klare for VM i Brasil med sine respektive nasjoner. Nå gjenstår det å se om det blir Zlatan eller Ronaldo som til slutt får sendt sine landsmenn til verdensmesterskapet.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus