Meny

The Beatles med ny musikkvideo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se den splitter nye musikkvideoen til The Beatles, «Words Of Love».
The Beatles

The Beatles var et engelsk rockeband fra Liverpool, som ble dannet i 1959/1960. Bandet besto av James Paul McCartney, John Winston Lennon, George Harrison og Ringo Starr (Richard Starkey).

Gruppen forble en av de fremste populærmusikkgruppene gjennom hele 1960-tallet, frem til den ble offisielt oppløst i 1970.

De er utvilsomt den mest populære gruppen i rockehistorien, med over 1 milliard solgte plater verden over.

Kilde: Wikipedia

Ja, du leste riktig. Nå er riktignok ikke opptakene helt nye, men videoen er produsert i forbindelse med albumet «On Air - Live On BBC, Volume 2», som kom ut denne uka.

Videoen inneholder gamle opptak fra supergruppas liv i studio og på turné. Skrikende kvinner følger dem overalt, og de må løpe fra fansen for ikke å bli trampet ned. Helt normale tilstander for Paul, John, Ringo og George på den tiden.

Les også: Se The Beatles' karriere i bilder

Albumet er oppfølgeren til «Volume 1» som ble gitt ut i 1994. Låtene ble innspilt på direkten i radiostudio i perioden 1963-64, da «The Fab Four» var på sitt mest populære.

Opptakene er imidlertid aldri tidligere gitt ut på plate.

Les også: Unike Beatles-bilder solgt for millioner

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus