Meny

Meulensteen: – Fulham kan jobbe seg ut av trøbbel

René Meulensteen har god tro på at Dimitar Berbatov og Fulham vil klatre på tabellen. (Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brede Hangeland og resten av Fulham-laget har potensial til å klatre mange plasser i Premier League, mener René Meulensteen.

Nederlenderen ble onsdag hentet inn som assistentmanager til Martin Jol. Grepet ble gjort etter en svak start på sesongen.

Meulensteen jobbet i flere år som førstelagstrener i Manchester United med Alex Ferguson som sjef. Han tror Fulham kan heve seg betraktelig om klubben drar i samme retning og jobber hardt som en enhet.

– Forhåpentligvis kan jeg blåse ny energi i laget. Det er flere gode spillere her. De må bare sørge for å få basisen riktig, ta ansvar og være disiplinerte nok til å arbeide hardt. Klarer vi det, vil resultatene komme, sier Meulensteen.

– Det er selvsagt annerledes å være i Manchester United. Der var det andre ambisjoner og krav, men jeg tror erfaringen min kan hjelpe Fulham oppover tabellen.

Se Liverpool leke med Fulham

Fulham står med bare 10 poeng etter 11 serierunder. Shahid Khan tok over klubben i sommer. Mange trodde at amerikaneren kom til å bytte ut Jol etter den svake starten, men nederlenderen får fortsette enn så lenge.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus