Meny

Ingen eksperimenter for Danmark

Nicki Bille Nielsen måtte melde skadeforfall, men stort sett har Morten Olsen sine beste spillere på plass til fredagens landskamp mot Norge. (Foto: Ned Alley, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danmarks landslagssjef Morten Olsen vil bruke fredagens kamp mot Norge til å spille laget bedre sammen. Det er slutt på eksperimentene.

– Vi har brukt 40 spillere på halvannet år, så vi har testet alt som er å teste. Vi kommer ikke til å kaste inn hauger av nye spillere. Dette er Danmarks beste spillere, sier Olsen.

Hans kontrakt går snart ut, og det er svært usikkert om han kommer til å fortsette. Olsen føler at spillerne han har i troppen nå trolig også er dem en eventuell etterfølger vil ønske å satse på.

Les også: Høgmo vil ta vare på det norske

– Jeg tror ikke det vil endre mye om det er jeg eller en annen som er landslagssjef. Dette er de beste, og det er dem vi skal bygge videre på, sier 64-åringen.

– Å bygge videre gjør vi ved å gjenta og gjenta. De skal bli bedre sammen, og det er det vi vil bruke kampen mot Norge til.

Les også:
Zlatan: – Vi skal gjøre det vanskelig for Portugal

Det er 21 spillere i Danmarks tropp. Andreas Cornelius (Cardiff) og Jores Okore (Aston Villa) er ute med skader, mens Morten «Duncan» Rasmussen og Nicki Bille Nielsen meldte forfall. Ellers er det spillerne Olsen har størst tro på som er med, med spillere som Daniel Agger, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner i spissen.

Les flere fotballnyheter her.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus