Meny

Wenche Myhre-biografi til Tyskland

Wenche Myhre opptrer i Oslo Konserthus i forbindelse med Kreftforeningens 75 års festforestilling. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wenche Myhre er stor i Tyskland. Nå lanseres selvbiografien hennes i sør.

I fjor lanserte Wenche Myhre selvbiografien 66, som var skrevet i samarbeid med Mona Levin. Nå utgis boken i Tyskland under tittelen "Die Wencke", heter det i en pressemelding fra Cappelen Damm.

Wenche Myhres første forside i Tyskland var i Stern i 1965. Siden har presseoppbudet rundt "Die Wencke" i Tyskland vært enormt. Det tyske forlaget kan melde at medieinteressen rundt boken denne uken også har vært stort. Førsteopplaget i Tyskland er på 10 000 eksemplarer, men mye tyder på at det tyske forlaget Schwarzkopf & Schwarzkopf Verlag snart må trykke flere bøker.

– Det er en hektisk uke i Tyskland, med et svært tettpakket program, sier Myhre.

– Vi besøker en til to byer hver dag, det er signeringer, TV-show og intervjuer tett i tett. Jeg synes det hele er en fantastisk opplevelse. Mye av min tidlige karriere er knyttet til dette landet. Min første plate i Tyskland ble sunget inn på fonetisk tysk. Jeg kunne ikke et ord av språket, men lydene ble skrevet ned. Det er veldig spennende å nå få lese historien min på nettopp tysk.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus