Ingen pågrepet etter nytt ran i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i begynnelsen av 20-årene ble natt til fredag slått ned og fraranet et pengebeløp i Oslo sentrum. Store politistyrker jaktet på fire gjerningsmenn, men ingen er ennå pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Overfallet skjedde i Storgata ved Gunerius kjøpesenter like etter klokka 1.

– Vi satte i gang omfattende søk, men dessverre uten at noen er blitt pågrepet. Vi har opprettet en anmeldelse og etterforskningen starter når folk kommer på jobb fredag morgen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB i 6-tiden fredag morgen.

Les også: Nytt ran i Oslo natt til torsdag

Han forteller at offeret gikk til Oslo S og tok der kontakt med en politipatrulje om lag 20 minutter etter at overfallet skjedde. Offeret er en mann i begynnelsen av 20-årene.

– Han sier han ble slått i magen og fratatt et pengebeløp mens han lå på bakken. Det skal ha vært fire gjerningsmenn som fornærmede beskriver som av utenlandsk opprinnelse. De var alle i 20-åra, og en av dem skal ha hatt på seg en rød genser, sier operasjonslederen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ranet i Storgata føyer seg inn i en lang rekke ran og ransforsøk i hovedstaden i høst. Torsdag skjedde det tre ran eller ransforsøk i byen.

I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.

Les også: Kvinne (88) brutalt ranet i Oslo

14-15-åringer truet kvinne med våpen i Oslo

Tre unge menn slått og ranet i Oslo

Tre pågrepet for ran takket være offerets innsats